ShoesByChristiansen

Gratis fragt ved køb for 499 kr

Handelsbetingelser

Generelle vilkår 

Hjemmesiden www.shoesbychristiansen.dk stilles til rådighed af Shoesbychristiansen DK A/S. Med udtrykkende ¨vi¨ ¨vore¨ ¨vores¨ og ¨os¨ nedenfor menes ShoesByChristiansen.

For at kunne købe produkter for vores hjemmeside skal du være fyldt 18 år. 

Vi har ret til at ændre disse generelle vilkår, og de eventuelle ændringer vi fortager, træder i kraft når de er gjort tilgængelige på vores hjemmeside. 

Virksomhedsinfo

Telefon:

+45 21 14 49 61

Åbningstider:

Mandag til fredag kl. 08.00 - 15.00 - Lørdag, søndag og helligdage kl. 10.00 - 14.00. 

Adresse til returnering:

Stationsvej 2, 2 sal 4690 Haslev

E-mailadresse:

shoesbychristiansen@hotmail.com - (Vi besvarer normalt indenfor 24 timer, men i udsalgsperioder og højtider kan der dog godt gå op til 48 timer) 

Priser

Alle priser er inkluderet 25% moms

Vores fragt priser med pakkeshop er 45 kr. Ved uafhentet pakke på posthus eller afvisning i døren er der et gebyr på 70 kr som trækkes fra ved returnering. 

Betaling                                                                                                                                   

Lige pt. tager vi kun mobilepay og bankoverførelser. Betaling via mobilepay sker på telefon nr: 28 73 49 73 eller via bank overførelse på reg: 5479 konto nr: 0000624435. Med tiden bliver det muligt at betale direkte med enten dankort, mastercard, visa elektron og visa dankort. Når vi får det, vil det fungere sådan, at betalingen hæves dirkete på dit kort når din ordre afsendes. Ved en eventuelt returnering sker tilbagebetalingen enten over mobilepay eller bankoverførelse alt efter hvad kunden beder om. 

Fortrydelseret                                                                                                                         

Hos ShoesByChristiansen har du 14 dage fortrydelseret, når du handler hos os. Du har med enkelte undtagelser ret til at åbne emballagen og prøve den varer du har købt. Vi returnere ikke varer der har slidtages eller ¨gået til.¨ 

Fortrydelsefristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din varer, eller får den sidste varer fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre og som leveres enkeltvis. 

Du skal inden 14 dage, fra modtagelse, give os besked på mail: shoesbychristiansen@hotmail.com om at du har fortrudt dit køb og du gerne vil benytte dig af fortrydelseretten. Herefter sende du pakken tilbage til os på adressen: Stationsvej 2, 2 sal 4690 Haslev med omdeling da vi ikke har mulighed for at hente returpakker på posthuset og du betaler selv for returfragten. 

Du kan ikke fortryde ved blot at lade vær med at hente pakken på posthuset eller afvise den i døren. (sker dette fratrækkes 70 kr i gebyr, som trækkes fra i returneringen)

Vælger du at returnere hele din ordre, betaler du selv for fragten. Vil du derimod bytte til en anden farve, str eller en anden varer betaler vi for fragten med den byttede varer. 

Tilbagebetalingen sker hurtigst muligt og senest indenfor 14 dage. Bemærk dog i udsalgsperioder og højtider kan der går lidt længere tid. Hvis du har brugt varen på en måde som forringer varens salgsværdi, fratrækker vi et beløb der modsvarer denne værdiforringelse. 

Du kan prøve varen på samme måde som hvis du var i en fysisk butik men du må ikke tage den i egentlig brug. Vi tager ikke varer tilbage der er slidtages på og sko der er ¨gået til¨. 

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

Hvis en varer skal returneres uden værdiforringelse skal den som udgangspunkt være ubrugt, i ubeskadiget stand og have alle mærker og etikketter siddende. Hvis varen kom i en indpakning eller æske skal dette ligeledes følge med i returen, hvis du vil være sikker på at få alle penge retur. Har du spørgsmål så kontakt os endelig, vi hjælper gerne. 

Bytte/Reklamation/Uafhentet pakke                                                                                     

Ved bytte, reklamation eller uafhentet pakke (retur), står du for transportudgiften. Har du et ønske om at bytte din varer til en anden farve, str eller en helt anden varer betaler vi omkostningerne til den nye pakke med en anden varer i. 

Bytte                                                                                                                                        

Ved eventuelt bytte af varer til en anden farve, str eller en helt anden varer betaler du returfragten og vi betaler fragten med den byttede varer i.

Reklamation                                                                                                                            

Når du handler hos shoesbychristiansen, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation 

Det er selvfølgelig et krav at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldene adfærd. Hvis du modtager en vare, der er fejl på, bedes du hurtigst muligt kontakte os på telefon: +45 21 14 49 61 eller på mail: shoesbychristiansen. Du skal reklamere indenfor ¨rimlig tid¨ efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamere indenfor to måneder efter manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidiget. 

Efter at have været i kontakt med os skal sende varen retur skal den sendes til: Stationsvej 2, 2 sal 4690 Haslev.

Når vi har modtaget den varer som du ønsker at reklamere over, vil vi tage stilling til, om der er tale om en fejl på varen. Hvis der er tale om en fejl, vil vi refundere det betalte beløb indenfor 14 dage. For at vi kan refundere beløbet, er det vigtigt, at du oplyser din bankforbindelse og dit kontonummer i den besked du giver os om reklamationen. Husk at varen stadig skal sendes tilbage i forsvarligt emballage og få en kvittering for forsendelse så du kan få pengene tilbage. 

Uafhentet pakke                                                                                                                     

Henter du ikke pakken på posthuset eller afviser den i døren, så vil vi trække et beløb på 70 kr fra returneringen. (Bemærk at du er tvunget til at kontakte os før du kan få beløbet udbetalt til din konto) 

Sådan returnere du:                                                                                                               

Kontakt os på mail: shoesbychristiansen og skriv i beskeden hvad du gerne vil returnere, dit reg og konto nr, dit navn og adresse. Pak pakken forsvarligt ind i emballage og send pakken til: stationsvej 2, 2 sal 4690 Haslev. Bemærk: Med omdeling, da vi ikke har mulighed for at hente retur pakker posthuset. Du betaler selv returfragten og alle returpakker sendes på eget ansvar. 

Tilbagebetaling:                                                                                                                                                 

Tilbagebetaling kan enten ske via en bankoverførelse eller via mobilepay, det er helt op til kunden selv. Tilbagebetaling sker indenfor 14 dage. 

Leveringsmåder                                                                                                                                               

Vi sender kun pakker afsted med GLS til 70 kr. Pakken kommer til den ønskede adresse indenfor 1 - 2 hverdage. Bemærk dog at i udsalgsperioder og højtider kan der gå lidt længere tid. 

Support

Vi besvarer e-mail indenfor 24 timer efter modtagelse af spørgsmål. Der kan dog gå op til 48 timer i travle perioder. 

Garantier og service

shoesbychristiansen erstatter altid transportskadede varer. Kontakt os på telefon: +45 21 14 49 61.

 
Kontakt: ShoesByChristiansen@hotmail.com

Få en gratis webshop - NemmeHjemmesider.dk